Instalatii Sanitare

Executie instalatii sanitare

Executia unei instalatii sanitare consta in realizarea traseelor de conducte ce deservesc totalitatea consumatorilor de apa din locuinta, reprezentand trasee de aductiune/alimentare cu apa de la sursa la consumatori si sistemul de drenare a apelor uzate catre reteaua de canalizare.

Instalatii si amenajari interioare.

In scopul realizarii unei bai perfecte se recomanda interactiunea / comunicarea intre mesterii ce conlucreaza la desavarsirea unui spatiu cum ar fi baia dumneavoastra.

Deoarece lucrarile de execuie se realizeaza in etape, este necesara stransa colaborare intre instalator si constructor(faiantar), de exemplu; realizarea instalatiei sanitare se face in doua etape, prima etapa este cea a realizarii instalatiei de baza ce cuprinde traseele de alimentare apa rece/apa calda si traseele aferente sistemului de canalizare, a doua etapa consta in montarea obiectelor si accesoriilor sanitare si se poate realiza dupa momentul finisarii baii.

Timpul dintre prima si a doua etapa este rezervat constructorului care va executa lucrari specifice ( indreptat pereti, placare ceramica, etc.) durata acestei etape variaza in functie de anumiti factori tehnici si poate fi incadrata intre 3 si 5 zile.

Pentru lucrari de amenajari interioare, colaboram cu cei mai buni tehnicieni in domeniu.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.