Instalatii Termice

Accesorii instalatii termice

Executia unei instalatii termice se va realiza in baza unui proiect si al unui necesar de materiale prestabilit.

Elemente ce intra in componenta unei instalatii termice;

– centrala termicassman

– radiatoare

– conducte

– armaturi

– fitinguri

– elemente de fixare

Kit instalare centrala;yyy

– semiolandezi 1/2

– semiolandezi 3/4

– robineti 1/2

– robineti 3/4

– filtru Y 1/2

– filtru Y3/4robineto

– filtru magnetic 1/2

– racorduri ppr 1/2 FE

– racorduri ppr 3/4 FE

 

ttsemiolandez

 

SURSE ALTERNATIVE DE INCALZIRE A LOCUINTELOR

Panou termic de perete SMART Econo Heater 425W

Panou termic de perete SMART Econo Heater 425WPanou termic de perete SMART Econo Heater 425W

Producator: Eco Confort Eco Confort
Cod produs: SMH425
Locatie: China
Greutate: 7,00kg
Vizualizari: 15831
Disponibilitate: 758
Pret:
289,35lei
Fara TVA: 241,13lei

Surse de incalzire altrenative a locuintei

SMART Econo Heater este prea bine cunoscutul panou cu buton de pornit/oprit tip Econo Heat. A suportat de-a lungul timpului o serie de imbunatatiri, comparativ cu versiunea anterioara precum si alte modele existente in piata.

• O placa

Rezistenta din interiorul panoului este pozitionata acum in spatele panoului. Asta face panoul mai cald in partea din spate imbunatatind astfel viteza cu care se produce convexia aerului si prin urmare eficienta.

• Un strat de silicat de calciu

Smart Econo Heater este confectionat dintr-o fibra de ciment si este acoperit in intregime cu un strat de silicat de calciu ce intareste structura acestuia. Stratul de silicat de calciu ranforseaza intreaga placa si o protejeaza de eventualele crapaturi, confera un finisaj impecabil si devin foare usor de curatat si intretinut.

 • Montaj pe perete, la 20 cm-100 cm de la pardoseala.

Fata de variantele anterioare montajul era posibil doar pana la 15-20 cm de la pardoseala. Acum se poate instala pana la 100 cm de la pardoseala, evitand problema spatiului, esteticii etc

• Placa cu mare densitate

Smart Heater este compus dintr-o singura bucata, conferind mai multa putere si prin urmare reducand riscurile de fisurare/crapare.

 10 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI SMART HEATER

1.  Tehnologie eficientăprin convexia aerului.
SMART  ECONO  HEATER  funcţionează pe  principiul  convexiei  aerului.  O  cantitate importantă de  caldură este  generată între  panou  şi  perete,  ce  conduce  la  un  curent  de  aer cald,  circulat  consecvent  în  cameră cu  o  viteză de  până la  0.8  m  pe  secundă.  Peretele acţionează ca un suport pentru curentul de aer cald, la fel ca un cos de fum pentru o sobă pe lemne.  SMART  ECONO  HEATER  degajă 90%  din  caldură prin  convexie  şi  10%  prin radiaţie. Convectoarele acţionează ca sisteme de încălzire pentru întreaga cameră, în timp ce radiatoarele generază căldură locală.
2.  Extem de economic
SMART ECONO HEATER este un mod economic de a furniza caldură optimă locuinţei tale cu un cost foarte mic, oferind posibilitatea economisirii cu pânăla 50%.
3.  Doar 425W pentru aproximativ 10mp
Cel mai economic sistem de încalzire ţinând cont de costurile de achiziţie şi consum.
4.  Ultra Slim şi design compact
Una dintre cele mai mari probleme ale sistemelor de încălzire este faptul că ocupă extrem de mult spaţiu. Acum această problemă este rezolvată.
SMART ECONO HEATER are doar 1 cm grosime şi se montează pe perete; astfel nu ocupă nici  un  fel  de  spaţiu.  Aşa  scapi  şi  de  grija  depozitării  în  timpul  verii.  Dimensiunea  sa  de 60X60 cm permite montarea pe perete în orice spaţiu disponibil aveţi. Nu împiedică procesul de curăţenie  şi nu adună nici un fel de praf aşa cum se întamplă cu sistemele poziţionate pe pardoseală.
5.  Poate fi decorat
SMART ECONO HEATER are un finisaj alb dar poate fi decorat cu orice vopsea pe bază de apă. Pot fi vopsite la culoarea peretelui  şi obţineţi un sistem de încălzire absolut discret sau dimpotrivă, îl puteţi transforma într-o mică operă de arta!
6.  Instalare super rapida in 10 minute
7.  Sigur pentru copii si animale
SMART  ECONO  HEATER  este  sigur  pentru  copii  şi  animale,  nu  are  parţi  expuse  sau  în mişcare  cum  ar  fi  un  ventilator.  Temperatura  de  la  suprafată este  relativ  scazută,  85°C  si conformă cu normele legale. Ţineţi totuşi cont de faptul căla copii foarte mici reflexul de retragere a mâinii la contact cu suprafete  fierbinţi  sau  reci  nu  este  complet  dezvoltat.  Astfel,  la  un contact  cu  panoul  ce depaseste 5 secunde pot aparea mici băsici, ca o arsură superficială.
8.  Absolut silentios
SMART  ECONO  HEATER  foloseşte  convexia  naturală pentru  a  încălzi  aerul  din cameră. Spre deosebire de convectoarele tradiţionale sau aparatele de aer condiţionat, panoul nu are nevoie de elemente în mişcare pentru a putea genera caldură. De aceea panourile sunt sistemele ideale de încălzire pentru dormitoare evitand astfel zgomotul constant din timpul nopţii produs de alte tipuri de sisteme de încălzire.
9.  Pentru o casă absolut sănătoasă
Recomandat în mod special în zonele unde există exces de umezeală. De obicei cauzată de izolaţie slabă, o camera cu multă umezeală poate fi o sursă de mucegai, un generator de boli şi alergii. SMART ECONO HEATER este ideal în prevenirea umidităţii în mod special pentru cei care locuiesc  pe  termen lung în spatiul  respectiv, dar  şi  pentru cei care folosesc proprietatea în mod sporadic.  Atunci  când  nu  sunteţi  acasă perioade  lungi  de  timp  îl  puteti  programa, cu ajutorul unei prize programabile,  astfel  încat  sa porneasca doar câteva ore pe zi pentru a putea preveni instalarea umidităţii  şi a mucegaiului. Astfel nu veţi mai fi nevoit sa zugrăviti atât de des.
10.  Ideal pentru proprietăţi cu probleme la sistemul electric.
Multe  zone  ale  ţării  noastre  se  confruntă cu  o  fluctuaţie  mare  a  tensiunii  în  reţea,  o alimentare  sub  voltajul  recomandat.  Acest  lucru  este  evident  mai  ales  atunci  când  se întrerupe furnizarea energiei electrice de la prea multă aparatură electrică în funcţiune.  O soluţie pentru această problemă ar fi un contract pentru mai multă putere, cu furnizorul de energie electrică. Acest fapt implică automat costuri mai mari ale abonamentului  şi uneori chiar schimbarea întregului sistem din casă.  SMART ECONO HEATER foloseşte doar 425W pe ora, comparativ cu un aer condiţionat care  poate  utiliza  chiar  şi  2000W.  Odata  pornit  el  absoarbe  cam  60%  din  întreaga  putere furnizata  si încălziţi  o singură cameră.  Pentru aceeaşi  2000W, folositi  5 SMART ECONO HEATER şi încălziţi întreaga casă.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.