Instalatii Termice

Amenajari locuinte Constanta

contact tehnician amenajari locuinte Constanta ;

0723 647 378 Adrian

email; adrianmihaila@yahoo.com

Consideram binevenita colaborarea intre tehnicieni pentru obtinerea unor rezultate remarcabile in domeniul amenajarii/reabilitarii locuintelor.

Dupa momentul achizitionarii/constructiei unei locuinte, veti avea nevoie de echipe de meseriasi ce se vor ocupa de finisaje, executie instalatii termice, sanitare, mobilier, etc.

Reabilitare bai si bucatarii.

Comunicarea, schimbul de idei si colaborarea intre meseriasi este foarte importanta, de aceea recomandam echipele mixte ori echipele recomandate de constructor ce pot colabora cu succes in scopul finalizarii la cele mai inalte standarde de calitate.

Reamenajarea locuintelor consta in lucrari de reabilitare a instalatiilor termice, sanitare, electrice, demolare/reconstructie ziduri, tencuire, finisare vopsire, placare, etc.

Reamenajare baie.

Baia reprezinta spatiul in care ne vom relaxa dupa o zi epuizanta de munca, de aceea baia trebuie sa fie amenajata in aceasta idee, placile ceramice trebuie sa fie in ton cu mobilierul si impreuna sa redea un aspect cromatic relaxant.

Reamenajare bucatarie.

Bucataria reprezinta spatiul in care cei mai multi dintre noi ne petrecem destul de mult timp, pentru unii bucataria reprezinta spatiu de gatit si nu numai, pentru altii reprezinta spatiu de socializare sau relaxare, de aceea amenajarea acestui spatiu trebuie gandita in ideea asigurarii confortului dar si a functionalitatii.

reamenajare bucatarie

placare gresie

placari ceramice/gresie

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.