Instalatii Sanitare

Avantajele instalarii unui sistem de dedurizare a apei

Cat de des inlocuiti bateriile la baie ori bucatarie, va doriti ca robinetii instalatiei sanitare sa nu se mai blocheze, aveti o cada cu hidromasaj iar depunerile de piatra au afectat aspectul si functionalitatea acesteia ?

Uitati de toate aceste probleme, instaland un sistem de dedurizare a apei salvati armaturile instalatiei sanitare si termice iar apa va deveni potabila si gustoasa, veti cheltui mai putin pe detergenti iar dusurile vor fi mai relaxante.

– Sunteti detinatorul unei cazi cu hidromasaj?- instalarea unui sistem de dedurizare este iminent, duzele cazii vor suferi din cauza depunerilor de calcar, acesta afectandu le buna functionare dar si aspectul.

Veți fi uimit ce diferență poate face apa dedurizată pentru caminul dvs. și câți bani veți economisi.  Înlăturarea mineralelor de calcar cu unul dintre aparatele casnice pentru dedurizare face apa plăcută la atingere aducând o nouă dimensiune atunci când faceți baie, duș sau pur și simplu, vă spălați numai pe mâini. Săpunul și șamponul vor avea o spumă abundentă spălând mai ușor și lăsând pielea și părul mai curate și mai moi. Rufele dvs. se vor simți mai moi, fibrele fiind protejate ceea ce extinde durata de folosire cu până la 20%. Un alt beneficiu major este ca veți folosi cu până la 50% mai puțin detergent și produse pentru curățenie. Obiectele sanitare și faianța  nu vor mai suporta depuneri de calcar  iar munca de intretinere se va reduce considerabil. Prin reducerea depunerilor de calcar pe rezistența din boiler și mașina de spălat, va puteți reduce cheltuielile cu până la 20% iar  durata de viata a acestora se va prelungi. Apa dedurizată va  înlătură calcarul deja acumulat  în instalatia si conductele locuintei dvs.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.