Instalatii Sanitare

Executie instalatii sanitare

Executia unei instalatii sanitare consta in realizarea traseelor de conducte ce deservesc totalitatea consumatorilor de apa din locuinta, reprezentand trasee de aductiune/alimentare cu apa de la sursa la consumatori si sistemul de drenare a apelor uzate catre reteaua de canalizare.

Instalatii si amenajari interioare.Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

In scopul realizarii unei bai perfecte se recomanda interactiunea / comunicarea intre mesterii ce conlucreaza la desavarsirea unui spatiu cum ar fi baia dumneavoastra.

Deoarece lucrarile de execuie se realizeaza in etape, este necesara stransa colaborare intre instalator si constructor(faiantar), de exemplu; realizarea instalatiei sanitare se face in doua etape, prima etapa este cea a realizarii instalatiei de baza ce cuprinde traseele de alimentare apa rece/apa calda si traseele aferente sistemului de canalizare, a doua etapa consta in montarea obiectelor si accesoriilor sanitare si se poate realiza dupa momentul finisarii baii.

Timpul dintre prima si a doua etapa este rezervat constructorului care va executa lucrari specifice ( indreptat pereti, placare ceramica, etc.) durata acestei etape variaza in functie de anumiti factori tehnici si poate fi incadrata intre 3 si 5 zile.

Pentru lucrari de amenajari interioare, colaboram cu cei mai buni tehnicieni in domeniu.

 

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 

 

Sa presupunem ca va doriti o casa si v-ti hotarat sa demarati lucrarile de constructie a acesteia, de cele mai multe ori constructorul vine cu propunerea de a va realiza tot el si instalatiile termice/sanitare/electrice, dar nu intotdeauna rezulta ce v-ati dorit; de aceea va propun colaborarea cu specialisti in domeniile respective.

Se stie ca policalificatii le fac pe toate si nimic bine de aceea recomandam ca lucrarile adiacente sa se execute de echipe specializate pe domeniu care se vor consulta inca de la inceputul lucrarii cu constructorul si vor parcurge ordonat toate etapele aferenre realizarii locuintei, doar asa ve-ti obtine un rezultat pe masura asteptarilor.

Pentru constructiile noi, propunem realizarea unui spatiu tehnic ce va deservi la controlul comfortului din locuinta, acici se va instala centrala termica, statia de tratare/dedurizare/filtrare a apei de consum, echipamente (hidrofoare,pompe de ridicarea presiunii in instalatii), accesorii si consumabile afernte camerei tehnice.

Statiile de dedurizare a apei potabile si de consum au rol important in locuinta acestea maresc durata de viata a tuturor componentelor si echipamentelor ce deservesc instalatia de apa din casa.

 

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.