Instalatii Termice

Executie instalatii termice

Executie instalatii termice Constanta

Echipele noastre sunt specializate in domeniul instalatiilor termice de uz rezidential, spatii tehnice, spatii comerciale si industriale, avem experienta si dotarile necesare executiei instalatiilor  termice aferente instalarii centralelor termice.

cupru 3ppr 3Centrala termica wiessman

Pentru a desavarsi ideea de comfort, vom realiza o instalatie termica bine dimensionata si vom folosi cele mai bune materiale, vom stabili puterea centralei in functie de suprafata locuintei, vom alege tipul conductelor ce urmeaza afi utilizate la executia instalatiei termice, vom dimensiona radiatoarele/caloriferele in functie de suprafata utila a fiecarei incaperi.

Va putem ajuta la alegerea celei mai potrivite centrale pentru spatiul sau locuinta dvs si putem gasi cea mai buna solutie impreuna cu dvs pentru executia instalatiei aferenta centralei si alegerea echipamentelor si materialelor necesare instalatiei, in scopul obtinerii celui mai bun raport PRET-CALITATE, in avantajul dumneavoastra.

Servicii;

– calculul necesarului de caldura si apa calda

– proiectarea instalatiilor termice si sanitare

– executia instalatiilor termice si sanitare

– instalare centrale termice, panouri solare

– instalare echipamente de tratare a apei de consum

– instalare sisteme de filtrare apa

Oferim servicii de repararatii, revizii, verificare tehnica periodica, spalari chimice, puneri in functiune pentru toate tipurile de centrale in Constanta.

contact tehnician service; 0722.344.005

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.