Instalatii Termice

Instalare centrale pe gaz Agigea

contact instalator;

0726 313 321Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Tot mai multe localitati din judetul Constanta vor beneficia de avantajele retelelor de gaz care se extind rapid si in zonele rurale, administraţia din Agigea a demarat mai multe proiecte de infrastructură, care au ca principal scop sporirea comfortului pentru cetăţenii localitatii.

Primăria Agigea are în derulare mai multe proiecte pentru anul 2015, dar cel mai important este cel legat de racordarea localitatii la reţeaua de gaze naturale.

Anul acesta vor începe lucrările la primii 10,5 kilometri de reţea, care vor deservi locuitorii din zonele Bisericii şi Eroilor.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Conform unui document transmis de Congaz în atenţia Primăriei Agigea, străzile cuprinse în prima etapă a execuţiei reţelei de distribuţie gaze naturale inclusă în planul de investiţii al anului 2015 sunt următoarele: Emil Racoviţă, Grigore Antipa, Victor Babeş, Alee, Nicolae Titulescu, Virgil Teodorescu, Şoseaua Mangaliei, Nicolae Bălcescu, Ion Creangă, Radu Tudoran, Liviu Rebreanu, Alexandru Vlahuţă, Avram Iancu, Bogdan Vodă, Alee, Vlad Ţepeş, Dimitrie Cantemir, Constantin Brâncoveanu, Ion Corvin, Petru Rareş, Zmeurei, Petru Muşat, Ecluzei, Alexandru Ioan Cuza, Grigore Ghica, Dimitrie Sturdza, Alexandru Odobescu, Walter Mărăcineanu, Mihai Viteazu, Henri Coandă, Ioan Borcea.

Venim in sprijinul locuitorilor din localitatea Agigea cu servicii de proiectare/executie instalatii termice, instalare centrale termice conventionale si in condensatie la cele mai corecte preturi de pe piata.

Potrivit noilor norme europene din anul 2015 se vor instala doar centrale termice in condensatie in detrimentul celor conventionale.

Centralele termice in condensatie se evidentiaza prin eficienta ridicata si consum redus de combustibilNu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Centrala termica cu condensare va avea un consum redus de gaz comparativ cu o centrala termica conventionala rezultand o economie de pana la 25% la factura de gaz.

Gazele rezultate in urma combustiei, la centralele conventionale sunt eliminate in atmosfera la temperaturi inalte ( 100- 110 grade celsius ) asigurand tirajul necesar functionarii acestora dar irosind caldura latenta care in cazul centralelor termice cu condensare va fi recuperat prin schimbatoarele special proiectate ce vor raci aburii din gazele de ardere transformandule in apa iar caldura ce s ar fi irosit pe cos este transferata sistemului de incalzire.

Randamentul centralelor termice in condensare poate atinge pragul de 106%-110%, gazele evacuate pe cos vor avea o temperatura de 45-50 grade celsius.

Pentru a obtine randamentul optim, centralele in condensatie trebuie sa indeplineasca anumite conditii;

radiatoare supradimensionate

– temperatura de lucru pe tur sa nu depaseasca valoarea de 50 grade celsius

Daca folosim radiatoare mici si ridicam temperatura de luru, condensarea nu se mai realizeaza si va functiona ca o centrala conventionala, in concluzie; cumparam o centrala scumpa ce va functiona ca una conventionala ieftina

Oferim servicii de repararatii, revizii, verificare tehnica periodica, spalari chimice, puneri in functiune pentru toate tipurile de centrale in judetul Constanta.

Începând din acest an, firma KOBER a lansat o noua gama de centrale termice: EKO.

Centralele termice din gama EKO, oferă utilizatorilor confort termic pe încălzire şi apă caldă menajeră la cele mai scăzute costuri de utilizare şi întreţinere

Toate centralele din gama EKO sunt dotate cu FUNCTIA TENSIO PROTECT, funcţie ce conferă o rezistenţă superioară la: supratensiuni, descărcări electrice / fulgere / furtuni mari, paraziţi pe tensiunea de alimentare, căderi, scurte întreruperi şi variaţii ale tensiunii de alimentare.

Confortul pe circuitul de Apă Caldă Menajera oferit de centralele din gama EKO este determinat de faptul ca toate centralele din aceasta noua gama sunt dotate cu schimbătoare de căldura secundare (cel mai mic schimbător este de 16 plăci).

Toate modelele de centrale casnice murale produse de KOBER SRL  oferă confort, siguranţă şi fiabilitate la preţuri atractive. În proiectarea centralelor s-au utilizat instrumente software profesionale.

Centralele termice MOTAN se produc pe baza unor proiecte tehnice concepute pentru piaţa românească ce reunesc componente de import de cea mai bună calitate:

Schimbător de căldură cu condensare SEDBUK A Gianoni (Franţa)

Pompă de circulaţie Wilo (Franţa) / Grundfos (Danemarca);

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Denumire Produs: BOILER CU PREPARARE APA CALDA MENAJERA BP120

Caracteristici:

 • Corpul boilerului si serpentina din ţeavă corugată sunt confecţionate din Oţel Inoxidabil 316L, iar sudurile sunt realizate prin procedeul WIG, ceea ce conferă prin rezistenţă la coroziune o funcţionare de lungă durată care îndeplineşte totodată şi normele de igienă alimentară;
 • Un alt element ce contribuie decisiv la rezistenţa la coroziune îl reprezintă procesul de PASIVARE a cordoanelor de sudură;
 • Boilerul pentru apă caldă BP120L, este destinat pentru prepararea şi stocarea de apă caldă menajeră igienic, confortabil şi economic utilizând energia provenită de la colectori solari sau centrală termică şi/sau rezistenţă electrică. Boilerul este prevăzut să funcţioneze numai în poziţie verticală atat pe sol, cat si fixat pe perete;
 • Încălzirea unui volum mare de apă datorită suprafeţelor de schimb de căldură care ajung până la baza boilerului;
 • Pierderi reduse de căldură datorită termoizolaţiei de calitate superioara – 0,129kW / 24h;
 • Se poate folosi la prepararea bivalentă a apei calde menajere, combinaţie între centrală termică şi rezistenţă electrică.

 

 

Centrala termica cu consum de gaz OPTIMIZAT.

 • Randament ridicat, constant;
 • Consum redus de energie electrica – pompa low energy;
 • ”Sistem Optimus” – ventilator cu turatie variabila care permite, printr-un control riguros al combustiei, o economie anuala în bani de pâna la 5% fata de centralele traditionale;
 • Clasa de eficienta 3 *** stele conform directivei europene 92/42/CEE si 2 ** stele confort pe circuitul de apa calda menajera (EN 13203);
 • Centrala usor de amplasat datorita dimensiunilor reduse;
 • Schimbator primar de caldura si schimbator secundar de caldura supradimensionat cu 14 placi;
 • Vana de gaz cu modulare continua;
 • Flowmetru pentru sesizarea debitulului de apa calda menajera;
 • Senzor de presiune evoluat – asigura protectia inteligenta la suprapresiuni sau presiuni joase;
 • Panou de comanda cu display LCD care asigura o interfata grafica evoluata si taste switch;
 • Moduri de lucru diferite destinate utilizatorului si instalatorului;
 • Posibilitatea de conectare a unui crono-termostat si / sau sonda externa de temperatura;
 • Valva de golire a centralei;
 • “Functie Confort” care, atunci când este activata permite utilizatorului sa utilizeze ACM in intervalul 35-45°C;
 • Emisii scazute de noxe – clasa Nox 3 pe gaz natural.

contact; 0722.344.005

service CT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.