centrale termice Instalatii Termice

Instalare centrale termice Navodari

Executie instalatii termice/instalare centrale termice pe gaz si electrice in Constanta, Mamaia, Navodari, Lumina, Corbu, Palazu Mare, Ovidiu.

Oferta executie instalatii termice
Instalatii Termice Navodari

INSTALARE CENTRALE TERMICE NAVODARI

Instalam orice tip de centrala

Instalarea centralelelor termice de apartament a devenit o necesitate curenta deoarece sistemele conventionale de incalzire folosite in acest moment sunt depasite tehnic si nu fac fata cerintelor actuale ale populatiei, de aceea tot mai cetateni recurg la varianta instalarii unui sistem propriu de incalzire si producere apa calda bucurandu se de avantajele instalarii unei centrale termice cu functionare pe gaz natural.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

instalare centrale termice constanta

La instalarea centralelor folosim doar materiale de cea mai buna calitate ce ne pot conferi garantia lucrului bine facut.

Dupa cum se poate observa in imaginea alaturata, elementele ce fac conexiunea intre corpul centralei si conductele aferente instalatiei termice se realizeaza doar cu fitinguri si armaturi de bronz (se poate si cu robineti si filtre din polipropilena dar durata de viata a acestora este semnificativ mai scurta).

Folosind elemente din bronz,ansamblulde conexiuni devine modular, adica la nevoie se poate interveni direct pe piesa afectata si se poate inlocui cu usurinta, ansamblele din polipropilena sudate prin procedeul de polifuziune si nu sunt demontabile 9 in caz de avarie se inlatura tot ansamblul si se reconstruieste altul nou)

 

 

 

 

 

Avantajele instalarii centralei pe gaz ;Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 • autodefinirea comfortului in locuinta
 •  independenta financiara [NU CONSUM – NU PLATESC}
 • beneficiem de apa calda in orice moment al zilei
 • costuri scazute pentru incalzirea locuintei ce duc la amortizarea investitiei in cateva sezoane

Oferim pachete complete de servicii ce includ centrala termica murala marca Ferroli sau Motan de 24 kw, radiatoare de otel cu 10 ani garantie, conducte de polipropilena si fitinguri/armaturi  aferente instalarii centralei si radiatoarelor, executia instalatiei termice si de apa calda dupa cum urmeaza;

Oferta instalare centale termice Navodari

oferta locuinta cu 3 radiatoare = 7000 lei

oferta locuinta cu 4 radiatoare (apartament cu 2 camere) = 8000 lei

– oferta locuinta cu 5 radiatoare =8500 lei

– oferta locuinta cu 6 radiatoare =9000 lei

Oferta e valabila doar in cazul achizitionarii de centrale termice pe gaz conventionale).

 

OFERIM SUPORT LA ACHIZITIE Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

comandam telefonic centrala, in maxim doua ore echipamentul va fi la locuinta dumneavoastra.

<cu noi evitati deplasarile inutile.>

Pretul pachetului termic se va modifica in functie de modelul centralei dorite (condensatie).

Daca optati pentru instalarea de radiatoare din aluminiu e bine de stiut ca acestea sunt mult mai scumpe decat radiatoarele de otel.

Cum protejam centrala termica de fluctuatiile de tensiune aparute in reteaua electrica;

Fluctuatiile de tensiune din reteaua electrica pot provoca daune grave centralei termice, placa electronica poate suferi avarii iremediabile iar pretul de achizitie a unei placi incepe de la 800 ron.

Cea mai la indemana solutie pentru protejarea partii electronice a centralei ar putea fi stabilizatorul de tensiune sau UPC ul ( unitate de preluare a sarcinii)

Acestea sunt dispozitive carcasate prevazute cu o priza si un cablu de alimentare catre retea, prin urmare se va introduce stecherul unitatii in priza de pe perete iar alimentarea centralei termice in priza unitatii alese, deci stabilizatorul va fi un element intermediar intre reteaua electrica si centrala.

INSTALARE CENTRALE TERMICE MOTAN

 

Cea mai eficienta centrala

termica conventionala;

MOTAN KPLUS.

kplus

INSTALARE CENTRALE TERMICE MOTAN

Centralele MOTAN  reprezinta cea mai buna alegere deoarece au cel mai bun raport PRET/CALITATE de pe piata romaneasca

Centralele termice din gama EKO, oferă utilizatorilor confort termic pe încălzire şi apă caldă menajeră la cele mai scăzute costuri de utilizare şi întreţinere

Toate centralele din gama EKO sunt dotate cu FUNCTIA TENSIO PROTECT, funcţie ce conferă o rezistenţă superioară la: supratensiuni, descărcări electrice / fulgere / furtuni mari, paraziţi pe tensiunea de alimentare, căderi, scurte întreruperi şi variaţii ale tensiunii de alimentare.

Confortul pe circuitul de Apă Caldă Menajera oferit de centralele din gama EKO este determinat de faptul ca toate centralele din aceasta noua gama sunt dotate cu schimbătoare de căldura secundare (cel mai mic schimbător este de 16 plăci).

Toate modelele de centrale casnice murale produse de KOBER SRL  oferă confort, siguranţă şi fiabilitate la preţuri atractive. În proiectarea centralelor s-au utilizat instrumente software profesionale.

Centralele termice MOTAN se produc pe baza unor proiecte tehnice concepute pentru piaţa românească ce reunesc componente de import de cea mai bună calitate:

Schimbător de căldură cu condensare SEDBUK A Gianoni (Franţa)

Pompă de circulaţie Wilo (Franţa) / Grundfos (Danemarca);

Serviciile noastre se adreseaza si locuitorilor din Lumina, Ovidiu, Palazu Mare si Cumpana.

CEA MAI EFICIENTA CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE

C14-ERP MKDens25

Caracteristici

Date tehnice

COD Produs: C14SPV25MEF1-ERP
Denumire Produs: CENTRALA COND. 25 KW MKDENS25 ERP

Eficienta tehnologiei de condensare totala
25 KW

Caracteristici:

 • Modelul de top din cadrul gamei de centrale termice MOTAN;
 • Friendly environment – in timpul functionarii emite cantitati semnificativ reduse de Nox, CO si CO2 – CLASA Nox 5;
 • Proiectata si construita pentru eficienta si economie maxima in functionare conform ultimelor cerinte legislative europene – pompa low energy;
 • Senzor de presiune evaluat – asigura protectia inteligenta la suprapresiuni sau presiuni joase;
 • Posibilitatea de conectare a unui crono-termostat, panou cu comanda de la distanta si/sau sonda externa de temperatura;
 • Eficienta maxima: centrala functioneazain regim de condensare in intervalul 5 – 25kW – CLASA DE EFICIENT| – 4 stele **** (dir. 92/42/CEE);
 • Schimbator principal de caldura din OTEL INOXIDABIL;
 • Confort sporit pe regimul de apa calda menajera: schimbator secundar de caldura supradimensionat cu 26 placi – clasificat 3 stele *** (EN 13203) pe confort Apa Calda Menajera
 • FUNCTIE AERISIRE INSTALATIE – pompa de circulatie functioneaza la cerere in afara ciclului de ardere, in vederea aerisirii facile a instalatiei
 • Panou de comanda cu display LCD care asigura o interfata grafica evoluata si taste switch;

Boiler BP-120

Caracteristici

Date tehnice

Suport/Manuale

Denumire Produs: BOILER CU PREPARARE APA CALDA MENAJERA BP120

Caracteristici:

 • Corpul boilerului si serpentina din ţeavă corugată sunt confecţionate din Oţel Inoxidabil 316L, iar sudurile sunt realizate prin procedeul WIG, ceea ce conferă prin rezistenţă la coroziune o funcţionare de lungă durată care îndeplineşte totodată şi normele de igienă alimentară;
 • Un alt element ce contribuie decisiv la rezistenţa la coroziune îl reprezintă procesul de PASIVARE a cordoanelor de sudură;
 • Boilerul pentru apă caldă BP120L, este destinat pentru prepararea şi stocarea de apă caldă menajeră igienic, confortabil şi economic utilizând energia provenită de la colectori solari sau centrală termică şi/sau rezistenţă electrică. Boilerul este prevăzut să funcţioneze numai în poziţie verticală atat pe sol, cat si fixat pe perete;
 • Încălzirea unui volum mare de apă datorită suprafeţelor de schimb de căldură care ajung până la baza boilerului;
 • Pierderi reduse de căldură datorită termoizolaţiei de calitate superioara – 0,129kW / 24h;
 • Se poate folosi la prepararea bivalentă a apei calde menajere, combinaţie între centrală termică şi rezistenţă electrică.

Intervenim in cel mai scurt imp de la momentul sesizarii si actionam la cel mai inalt nivel profesional folosind cele mai bune tehnici si materiale.

Actionam in orasul Navodari de peste 15 ani si am participat la sporirea comfortuylui locuitorilor in special cu sereviciul de instalare centrale termice cu functionare pe gaze naturale.

1 Comentariu

 • INSTALARE CENTRALE TERMICE PE GAZ IN NAVODARI
  EXECUTIE INSTALATII TERMICE CONSTANTA

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.