Instalatii Sanitare

Instalare sisteme de filtrare a apei

f osmozaTot mai multe persoane au constientizat necesitatea instalarii unui sistem de filtrare a apei de retea, actionand in consecinta, instalarea unui filtru simplu pe bateria chiuvetei reprezinta cea mai la indemana solutie de filtrare a apei de baut si in plus veti fi scutit de grija achiitionarii apei imbuteliate.

 

Instalare filtre cu osmoza inversa

Avantajele instalarii unui sistem osmotic;

– purifica si elimina impuritatile din apa

– retine elemente chimice cum ar fi; fier, calciu, potasiu, magneziu, mercur, siliciu, etc.

– retine compusii biologici cum ar fi; virusi,bacterii,etc.

– retine si elimina compusi organici/anorganici; hidrocarburi, pesticide, ierbicide, sulfati, nitriti, azotati, etc.

Filtrele cu osmoza inversa sunt simplu de instalat si utilizat, acestea pot fi montate in mobilierul chiuvetei din bucatarie si se conecteaza la conducta de alimentare cu apa rece a locuintei.

Recomandam si instalam sisteme individuale de filtrare a apei de consum, piata abunda de oferte tentante dar noi suntem in masura sa facem diferenta si de aceea vom recomanda doar produse de top.

Colaboram cu societatea Bio Energy Water  cu sediul in Constanta care are ca domeniu principal de activitate comercializarea de produse si servicii pentru tratarea si filtrarea apei.

OSMOZA INVERSA:

filtru osmotic 2
Este o metoda de filtrare care inlatura multiple molecule mari si ioni din diferite solutii. Pe zona cu concentratie de ioni mai ridicata este aplicata o presiune care preseaza moleculele de apa spre partea cu concentratie mai scazuta de ioni.Materiile organice si anorganice dizolvate in apa de intrare precum si microorganismele prezentate in ea au dimensiuni moleculare mult mai mari decat porii ultrafini ai membranei semipermeabile si nu pot difuza spre partea cu apa filtrata.

Astfel pe partea cu apa filtrata se acumuleaza numai molecule de apa, impuritatile din apa de intrare fiind retinute de membrana semipermeabila.De exemplu,porii membranei semipermeabile au o dimensiune de cca 0,0001 microni,virusii au dimensiuni cuprinse intre 0,02 si 0,04 microni iar bacteriile au dimensiuni cuprinse intre 1 si 4 microni.

Filtre cu carbune activ

Carbunele activ asigura un mediu filtrant in scopul indepartarii contaminantilor organici, a clorului, mirosului si gustului apei de consum.

Filtrele cu cărbune activ purifică apa prin adsorbţia substanţelor dăunătoare în interiorul masei poroase de cărbune. Aceasta are o suprafaţă uriaşă, de 1000 m2 / gram. Adică 5-12 g cărbune activ are suprafaţa unui teren de fotbal! El reţine acizii humici, hidrocarburile, compuşii organici halogenaţi, pesticidele nepolare, plumbul particule etc. Sunt regenerabile şi performante.

Eliminarea sarurilor minerale din apa e benefica, concentratiile mari din apele minerale imbuteliate pot provoca afectiuni daca sint consumate zilnic timp de ani de zile.
Mai grav este faptul ca TOATE apele minerale romanesti imbuteliate contin sulfati si nitrati in diferite concentratii motiv pentru care nu se pot exporta in UE sau in alte tari cu legislatie foarte restrictiva la asa ceva.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.