Instalatii Sanitare

Instalatii bucatarii

bucatarie danaBucataria reprezinta un spatiu important din locuinta noastra, deoarece aici ne petrecem dupa caz cateva zeci de minute sau ore zilnic, de aceea bucataria trebuie sa fie un spatiu primitor si functional.

Cel mai important accesoriu din bucatarie este chiuveta, ca aceasta sa functioneze corect va fi necesara dimensionarea corecta a conductei de canalizare care de cele mai multe ori se infunda.

O alta problema a conductei de scurgere o reprezinta lungimea traseului care influenteaza  depunerea sedimentelor rezultate in urma combinarii detergentilor cu grasimile ,  lungimea conductei de scurgere este direct proportionala cu riscul de infundare a acesteia.

groheAlegerea bateriei potrivite consta in utilitatea acesteia, gospodinele isi doresc bateriile de tip lebada deoarece acestea permit introducerea unei oale in cuva chiuvetei cu scopul de a o umple cu apa.

Diametrul conductei de scurgere pentru bucatarie este bine sa fie  de 50 mm, iar panta sa nu fie mai mare de 2% deoarece riscam ca apa sa tranziteze teava fara sa o curete de sedimente.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.