Aer Conditionat Instalatii de Ventilatie Instalatii Electrice Instalatii Sanitare Instalatii Termice

Instalatii pentru cabinete stomatologice

Executam lucrari de reabilitare sau personalizare instalatii pentru spatii cu destinatii speciale in constanta

instalatii pentru cabinete stomatologice

smiley-dent-constanta2

Exeutam instalatii specifice cabinetelor medicale,  saloanelor de infrumusetare, spatii comerciale si cu alte destinatii.

Avem experienta necesara si resursele potrivite realizarii unor proiecte de succes in domeniul instalatiilor termice, sanitare de ventilatie, climatizare si electrice, beneficiarii nostri fiind; persoane fizice, cabinete medicale individuale, cabinete dentare, saloane de infrumusetare, spatii comerciale, etc.

Desfasuram activitati specifice in Constanta, Mamaia, Navodari, Ovidiu, Agigea, etc.

Venim in ajutorul clientilor cu propuneri si proiecte potrivite nevoilor si cerintelor asociate lucrarilor de renovare sau reabilitare a instalatiilor pentru spatiile cu diferite destinatii.

Adaptam retelele de instalatii termice si sanitare in functie de necesitatile spatiului si destinatia acestuia.

Avem experienta necesara pentru efectuarea lucrarilor de adaptare a instalatiilor de orice fel in functie de destinatia spatiului si de geometria acestuia.

De exemplu cabinetele dentare necesita interventii complexe si adaptari personalizate in functie de numarul si asezarea in spatiu a echipamentelor specifice activitatii de stomatologie.

Acelasi procedeu se aplica si in cazul saloanelor de infrumusetare, acestea avand mai multe compartimente si spatii de lucru deci mai multi consumatori de apa menajera si de asemenea instalatia trebuie personalizata dupa necesitati.

cabinete stomatologice

instalatii cabinete stomatologice

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.