Instalatii Sanitare

Instalatii sanitare bai

 

INSTALATII SANITARE BAI

lavoar baie

lavoar cu dulap vintage

Baia pentru cei mai multi dintre noi reprezinta un spatiu de relaxare, dupa o zi obositoare de munca in functie de preferinte alegem sa facem un dus rapid ori o baie fierbinte in cada, tot mai multe persoane opteaza pentru instalarea unei cabine de dus ori comfectionarea acesteia direct pe perdoseala.

La realizarea unui spatiu de dus se va utiliza o rigola de pardoseala ce va avea functia de preluare a apei folosite la dus.

In functie de preferinte se vor folosi paravane din geam de sticla ori perdele impermeabile cu rol de protectie impotriva stropilor de apa,ca si sursa de alimentare cu apa calda / rece, se va instala un panou de dus ori o baterie clasica.

Baia e un spatiu important pentru starea noastra de bine, fie ca alegem culori vesrigola baieele ori calde, fie ca ne dorim o cabina de dus ori o cada cu hidromasaj, ea va trebui corect dimensionata pentru a obtine comfortul dorit.

Daca a ti decis sa inlocuiti vechile obiecte din baia dumneavoastra va recomandam sa respectati cateva conditii simple fara de care baia nu ar putea fi realizata in conditii de calitate.

O conditie ar putea fi corelarea combinatiilor de elemente ce urmeaza a fi instalate in baie; cada/cabina de dus, vasul wc, bideul si lavoarul sa fie in acelasi ton ca forma si culoare.

Pentru a obtine comfortul mult visat este recomandat sa selectam doar produse de calitate cu garantie mare ce dau trainicie baii ca doar nu renovam in fiecare an.

Un rol important in designul baii il au accesoriile, le recomand pe cele nichelate deoarece se asorteaza cu orice tip si nuanta de faianta ( suprti prosoape, suporti hartie igienica, suport pahar/periuta/sapun, etc.)

Principalele cerinte la alegerea produselor sanitare – comoditate, comfort, igiena. Dar stilul, forma si marimea sînt selectate în functie de preferin?ele personale si caracteristicile spatiului.

Un element de baza intr o baie este cada, aceasta reprezinta punctul central al unei bai.

Piata ne ofera o gama diversificata incepand de la forme, dimensiuni si colori la materiale din care sunt realizate acestea, fonta, acril si chiar piatra naturala, dumneavoastra veti alege in functie de geometria si caracteristicile baii in concordanta cu bugetul alocat executiei acesteia.

 

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Daca baia este usor subdimensionata, alegerea instalarii unei cabine de dus va fi indispensabila, piata abunda de oferte si totusi cele ieftine nu sunt cea mai potrivita alegere, acestea pot crea probleme in scurt timp de la momentul instalarii.Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Sructura wc suspendat

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Alegerea vasului de wc se face in functie de eficienta de spalare a jetului de apa;

daca vasul are geometria bine gandita iar irigarea lui se face din toate directiile ( circular) astfrel incat sa nu ramana urme de dejectii dupa ce s a tras apa.Ar putea fi o imagine cu interior

Rezervorul atasat vasului de wc ar fi bine sa fie unul izolat, adica sa aiba pereti bubli de polistiren cu rol anticondens.

Bideul este optional pe la noi, in alte tari este indispensabil hartia igienica este de baza.

Lavoarul cu dulapior este alegerea perfecta deoarece castigam spatiu de depozitare al produselor de igiena aflate intr o baie.Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Chiuveta sau lavoarul poate avea diferite forme, culori sau dimensiuni si vom alege in functie de spatiul de care beneficiem.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.