Instalatii Termice

Instalatii termice si sanitare Navodari

 

Servicii instalator in Navodari

Instalare centrale termice in condensatie

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 •  intretinere instalatii
 • executie instalatii sanitare si termice
 • montaj panouri solare
 • montaj centrale termice pe gaz si electrice
 • montaj statii de dedurizare si filtrare /purificare apa potabila
 • operatiuni de igienizare aparate aer conditionat.
 • reabilitare instalatii subsol de bloc
 • inlocuire apometre
 • inlocuire calorifere/radiatoare
 • instalare masini de spalat vase/rufe
 • instalare aragaze / hote

Tot mai multi locuitori ai orasului Navodari opteaza pentru sistemul de incalzire individual deoarece acesta prezinta mai multe avantaje comparativ cu sistemul public.

Instalandu va o centrala termica pe gaz fie conventionala fie in condensatie, va puteti autodetermina comfortul din locuinta in functie de preferintele dvs.Centralele termice in condensatie reprezinta o inovatie tehnologica aplicata generatoarelor de agent termic.

Acest sistem obliga practic gazele rezultate in urma arderii sa treaca printr un recuperator care va condensa vaporii de apa preluandu le caldura transformandu i in picaturi ce vor fi drenate la

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

sistemul de canalizare.

Costurile unei centrale in condensatie pornesc de la 2800 lei pana la 4000 lei, avantajele instalarii unei centrale termice in condensatie se regasesc in consumul redus de gaz si randament de peste 100% cu respectarea specificatiilor fabricantului.

Folosind o centrala termica in condensatie ve ti reduce consumul de energie cu15% iar emisiile de gaze (CO2), cu 900kg/an.

Utilizarea unui cronotermostat de ambianta va reduce consumul de energie cu 20%, iar emisiile de co2 cu 1300 kg/an.

 

 

Protejati centrala termica cu stabilizatorul de tensiune.stabilizator-tensiune-ct

Fluctuatiile de tensiune din reteaua electrica pot provoca daune grave centralei termice, placa electronica poate suferi avarii iremediabile iar pretul de achizitie a unei placi incepe de la 800 ron.

Cea mai la indemana solutie pentru protejarea partii electronice a centralei ar putea fi stabilizatorul de tensiune sau UPC ul ( unitate de preluare a sarcinii)

Acestea sunt dispozitive carcasate prevazute cu o priza si un cablu de alimentare catre retea, prin urmare se va introduce stecherul unitatii in priza de pe perete iar alimentarea centralei termice in priza unitatii alese, deci stabilizatorul va fi un element intermediar intre reteaua electrica si centrala.

De anul acesta venim pe piata instalatiilor si cu serviciul de desfundare a conductelor de canalizare, detinem echipamente moderne cu randament maxim la decolmatarea si spalarea tevilor infundate.

 

Dedurizarea apei este procedeul prin care se inlatura sarurile minerale, sedimentele si impuritatile din apa de consum eliminand depunerile de calcar din instalatia sanitara si de pe obiectele aferente baii si bucatariei.

Robinetii, bateriile, masinile de spalat chiar si vesela nu vor mai suferi din cauza depunerilor de calcar si vor avea o durata de viata mai indelungata.

Lipsa unui echipament de dedurizare a apei va provoca foarte multe pagube in gospodaria dvs:                   – cresterea consumului la energia electrica

– distrugerea echipamentelor ce folosesc apaNu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

– afecteaza sanatatea pielii si nu numai

– cheltuieli suplimentare cu detergentii si solutiile de curatare

https://fb.watch/aJlne63R6j/

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.