Instalatii Sanitare

Instalator urgente/avarii Constanta

contact; 0726313321
Executam o gama larga de interventii-reparatii instalatii sanitare si termice, de la mici reparatii pentru instalatii sanitare casnice la lucrari complexe asociate cladirilor administrative, institutii, hoteluri, ori blocuri de locuinte, deasemeni va putem recomanda mesteri-tehnicieni pentru;-reparatii instalatii electrice, reparatii instalatii de climatizare si ventilatie, zugravi, etc.

 

 

service centrale

interventii avarii

urgente avarii Constanta

In cazul unei avarii/defectiuni la instalatia sanitara ori termica, apelati la echipa noastra de instalatori ce vor interveni si remedia in cel mai scurt timp orice problema aparuta la instalatia locuintei dumneavoastra.

Dispunem de personal calificat si echipamente performante, venim in ajutorul dumneavoastra cu cele mai eficiente solutii in rezolvarea problemelor aparute la instalatia cladirii in care locuiti ori va desfasurati activitatea.

inlocure conducte scurgere subsol de bloc constanta
baie

montaj obiecte bai

https://www.youtube.com/watch?v=fa8alY-OJgw
Desfundare conducte de canalizare.
Detinem cele mai moderne echipamente in domeniu pentru desfundarea si spalarea conductelor de scurgere a apelor uzate.
Serviciile noastre deservesc atat orasul Constanta cat si localitatile inconjuratoare.
 

Doriti un montaj rapid si de calitate al obiectelor sanitare din baia dumneavoastra [cabine de dus, lavoare-chiuvete, wc-uri, cazi simple sau cu hidromasaj, accesorii baie, calorifere de aluminiu sau calorifere portprosop] va oferim sprijin in alegerea celor mai bune produse pentru baia dumneavoastra, iar costurile vor fi substantial mai mici decit daca a-ti cauta personal produsele.

Intervenim pentru remedierea diverselor probleme cum ar fi; fisuri aparute la conducte de alimentare cu apa rece-calda, inlocuiri vane & robineti in interiorul locuintelor sau la subsolul blocurilor, dispunem de echipamente necesare desfundarii conductelor de scurgere, putem inlocui coloane termice sau de alimentare cu apa

Recomandam si folosim numai echipamente si materiale de cea mai buna calitate deoarece asa putem obtine lucrari la un nivel de calitate sporit si extinderea garantiei, lucrurile ieftine nu dureaza, carpaela costa si e ineficienta.

Asiguram servicii complete pentru toate nevoile dumneavoastra fie vorba de instalatii sanitare, instalatii termice, echipamente de tratare a apei de consum, pompe, hidrofoare, instalare centrale termice pe gaz 

 

sau electrice, executie instalatii bai sau bucatarii, executie instalatii termice aferente centralei termice, igienizari aparate de aer conditionat, etc.

servicii;

executie si intretinere instalatii termice

executie si intretinere instalatii sanitare

remediere defectiuni instalatii termice si sanitare

inlocuire robineti si baterii

reabilitare instalatii subsol de blocNu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

desfundare conducte scurgere si sifoane de pardoseala

montaj radiatoare aluminiu si otel

instalare centrale termice de apartament

Serviciile noastre se adreseaza persoanelor fizice si asociatiilor de proprietari din orasul Constanta dar si din localitatile din jurul acestuia.

0726 313 321

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.