Instalatii Sanitare

Reabilitare subsoluri tehnice

subsol 2

contact instalator;

0737 269 412

Necesitatea reabilitarii instalatiilor aflate in subsolul blocurilor de locuinte reprezinta o prioritate pentru asociatiile de proprietari, deoarece din cauza vechimii, conductele prezinta o avansata stare de degradare, provocand discomfortul locatarilor( miros de dejectii, sobolani, tantari, gandaci, etc.).

Inlocuirea conductelor de alimentare cu apa rece si calda.

Conductele verticale de alimentare cu apa rece, la cele mai multe blocuri au fost proiectate si comfectionate cu teava PVC. deoarece pe suprafata acesteia nu adera calcarul si astfel se evita infundarea/colmatarea tevilor ce influentaza presiunea instalatiei.

In cazul in care coloanele au fost construite din teava zincata, acestea ca si cele de alimentare cu apa calda vor retine sedimente pana la momentul infundarii totale, avantajul conductelor de apa calda fiind acela ca functioneaza la temperaturi ridicate iar riscul de depunere va fi mai mic.

Pentru inlocuirea acestora se recomanda folosirea tuburilor de polipropilena.

Caracteristicile acestui material recomanda aceste conducte ca fiind foarte indicate pentru instalatiile de apa, si  incalzire.

Acestea rezista la coroziunea chimica, poate veni in contact direct cu materialele de constructie nefiind necesara izolatia.  Condutibilitatea termica redusa garanteaza o scazuta dispersie termica.

Temperatura de utilizare e cuprinsa intre – 20 si + 95°C.

Structura omogena si compacta impiedica formarea de depuneri calcaroase in interiorul tevilor.

Imbinarea tevilor se realizeaza prin sudarea racordurilor din acelasi material (polifuziune)– PPR, asamblate prin intermediul unui dispozitiv electric numit polifuzor.

 

polifuzor ppr

Acest tip de imbinare asigura o sudura perfecta eliminind pericolul pierderii de presiune.

Tevile folosite la instalatia de incalzire au insertie de fibra compozita sau aluminiu si se inscriu in clasa de presiune PN 10, insertia avand rol atat in preluarea dilatarilor, cat si de a reprezenta bariera impotriva difuziei oxigenului activ ce se dezvolta in sistem. Cele pentru instalatia de apa rece sau canale de scurgere vor fi fara insertie.

Reabilitare subsoluri tehnice Constanta

Reabilitare subsoluri tehnice Navodari

Instalatori disponibili pentru orasul Navodari

0724 430 110 Petrica
0761 301 021 Costel
https://www.youtube.com/watch?v=KGHzxBgm1aI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.