Instalatii Sanitare

Service – igienizare cazi cu hidromasaj

hidro 3Cada cu hidromasaj reprezinta cel mai atractiv mod de relaxare pe care  il dorim la noi acasa, sistemul de hidromasaj ne asigura comfortul necesar dupa o zi istovitoare de munca, astfel baia devine cel mai primitor spatiu din locuinta noastra, aici ne eliberam de stres si griji, ne incarcam cu energie pozitiva si vom putea aface fata tuturor provocarilor .

Pentru mentinerea sanatatii corporale, se recomanda operatiuni de igienizare periodice asupra cazii si componentelor sistemului de hidromasaj, igienizarea se face cu solutii chimice speciale necorozive care nu vor afecta aspectul cazii si eficienta componentelor sistemului de hidromasaj, de aceea este bine sa apelati la specialisti.

Detinatorii de cazi cu hidromasaj pot confirma ca dupa o perioada nu foarte indelungata de la prima folsire, cada va emana un miros neplacut asemanator cu cel de canalizare ce va creea un discomfort in baie.

Dupa fiecare utilizare, apa si reziduurile rezultate in urma spalarii, se vor depune in mica parte pe suprafetele interioare ale conductelor aferente sistemului de hidromasaj unde se pot creea medii propice dezvoltarii culturilor de bacterii cu efect daunator asupra sanatatii pielii si aparatului respirator.

In perioada de neutilizare a cazii, bacteriile au timp pentru a se dezvolta, la urmatoarea utilizare bacteriile se vor raspandi in apa curata in care urmeaza sa ne spalam de aceea nu trebuie neglijata igienizarea periodica a sistemului de hidromasaj.

Prin depunerea calcarului si a diferitelor sedimente pe duze, guri de hidromasaj, guri de absortie, aspectul acestora va fi compromis, dar folosind solutia potrivita si personal calificat, evitati neplacerile unei interventii paguboase.

Service sisteme hidromasaj in Constanta

Instalare cazi/cabine hidromasajin Constanta

Igienizare sisteme hidromasaj in Constanta

contact; 0737 269 416

Servicii disponibile in; Constanta,Mamaia,Navodari,Agigea,Eforie,Costinesti,etc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.