Instalatii Termice

Spalare chimica centrale/instalatii

Executie instalatii termice, instalare centrale termice cu functionare pe gaze naturale, service centrale termice,spalare chimica instalatii si centrale termice, puneri in functiune centrale termice.

 

Spalare chimica centrale termice pe gaz si combustibil solid in Constanta.


Dispunem de cea mai moderna unitate de curatare chimica a instalatiilor termice din Constanta.

 

Cand este necesara spalarea chimica;

-atunci cand sesizam variatii ale temperaturii pe circuitul de apa calda menajera

-porniri repetate ale centralei termice

-centrala produce zgomote ciudate

-functionare defectuasa

-etc.

cauzele ce produc colmatarea;

centralele termice functioneaza la anumite temperaturi ceea ce cauzeaza descompunerea sarurilor de silciu, calciu, magneziu, etc.

Toate aceste saruri se vor depune ca o crusta pe peretii tuturor componentelor ce alcatuesc centrala termica obturand spatiile de circulatie a agentului termic scazand eficienta/randamentul centralei cauzand cresterea consumului de gaz.

Aceasta operatiune se va executa de un specialist cu experieta in domeniu in scopul curatarii eficiente nu doar de suprafata a scimbatorului de caldura si a celorlalte componente ce asigura buna functionare a centralei termice.

Curatarea/spalarea se va realiza cu ajutorul unui echipament destinat special acestei operatiuni si se vor folosi numai solutii chimice omologate si recomandate in acest scop.

Acum si in Constanta.

Curatarea radiatoarelor si a instalatiei termice, cazanelor pe combustibil solid pentru indepartarea mâlului si a magnetiei. Aceasta curatare ajuta foarte mult la cresterea radamentului centralelor termice si la un consum mai mic de gaz sau orice fel de combustibil.
Cum va dati seama ca aveti instalatia colmatata?
Aveti in functiune instalatia mai mult de 6 ani si anumite radiatoare nu se incalzesc in totalitate, atunci aveti o problema cu circulatia agentului termic in instalatia termica.
Centrala scoate zgomote ciudate in functionarea ei pe incalzire.
Nu prepara apa calda menajera la temperatura setata pe centrala.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr. de tel; 0726 31 33 21

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.